Life..

1 stk oblig levert!

I dag har jeg hatt større problemer med å levere en obligatorisk oppgave enn å skrive den.. Jeg vet ikke om det er et godt eller dårlig tegn..

Den var egentlig nesten klar for levering på søndag – det eneste jeg trengte å gjøre var å legge til noen små kommentarer og rette på noen skriveleif. Men da jeg skulle printe ut denne obligen, begynte den å lage problemer.

Jeg sjekket innstillingene for utskrift før jeg sendte pdf-fila mi til printeren for å passe på at jeg ikke sløser kvote ved å printe ut feil format osv.. Null problemer. Da jeg hentet utskriften: et lite problem:

Dobbeltsidig og to sider på en side..

Ikke helt bra, så da spurte jeg termvakten om hjelp. Etter litt frem og tilbake så det ut til at printeren ville printe ut obligen min slik jeg ville ha den, men.. nei:

Alle sidene på samme side! Yes! Det morsomme med dette arket er at det som er skrevet på er skrevet slik at dersom printeren hadde funnet ut at den kanskje burde snu arket/bruke flere ark, så hadde det faktisk kommet ut riktig!

Til slutt fikk vi til å skrive den ut ordentlig fra en annen printer i svart-hvitt. Hadde håpet jeg skulle unngå det, siden jeg har grafer med forskjellige farger som skal skilles. Men, da var jeg så fornøyd med at det hadde kommet ut et ordentlig sett, at jeg ga opp og farget grafen min manuelt, og trodde resten av leveringen skulle gå feilfritt..

Men, da jeg kom opp til 7-etasje for å levere fungerte ikke stiftemaskinen ordentlig. Den stiftet, men alle stiftene satt skikkelig løst.

Så jeg stiftet obligen min tre ganger og strammet de inn manuelt, leverte, og var glad for å være ferdig med den kompliserte innleveringen.. Og håper nå på at jeg har klart å få med meg alle sidene, og fylt inn forsiden riktig. Og at jeg får den godkjent..

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s